Followers

Monday, February 25, 2013

Sembang Santai Belia P.Pinang bersama YB Shabery Chik
Satu Majlis Sembang Santai Belia Bersama YB Dato Sri Ahmad Shabery Cheek, Menteri Belia dan Sukan malaysia telah diadakan pada 21 Februari 2013 bertempat di Route 69, Bandar Baru Perda, Bukit Mertajam jam 9.00 malam. Seramai 200 orang belia setempat khususnya dari Parlimen Permatang Pauh telah hadir dan beramah mesra dengan YB Menteri Belia dan Sukan.

Tidak ketinggalan pemimpin-pemimpin belia peringkat kawasan, daerah dan negeri turut sama memeriahkan majlis tersebut. Di dalam Majlis tersebut beberapa permasalahan belia setempat telah dibangkit kepada YB Menteri.

 Rata-rata belia-belia yang hadir berpuashati dengan maklumbalas yang diberikan oleh YB Menteri. Kesudian YB Menteri beramah mesra bersama belia-belia dan sanggup turun padang di Parlimen Permatang Pauh mendapat perhargaan dan pujian pemimpin-pemimpin setempat yang turut hadir termasuk Ketua UMNO Bahagian Permatang Pauh, Datuk Abdul Jalil Abdul Majid dan Timbalan Pengerusi Pehubungan UMNO Negeri Pulau Pinang, Datuk Musa Sheikh Fadzir yang juga Ketua UMNO Bahagian Bukit Mertajam.

 Turut hadir pada majlis tersebut ialah Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Pulau Pinang, En. Zakaria Bin Kasa, Sdr. Fauzi Shariff, Ketua Pemuda UMNO Bukit Mertajam dan Sdr. Wahid Osman, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Batu Kawan.- SGB-SGB5
SGB2
SGB1SGB6SGB4SGB3

SGB7


No comments:

Post a Comment

Popular Posts