Followers

Tuesday, November 3, 2009

Belia dari Prmtg Pauh buka Bengkel Membaiki Kereta

Gambar hiasan

Di bawah adalah artikel daripada blog berasal dari Prmtg Pauh . Seorang anak muda dari Prmtg Pauh yang ingin membuktikan anak Melayu boleh juga berjaya kini baru membuka perniagaan membaiki kereta di kawasan Permatang Tengah , Permatang Pauh . Gerakan Belia 4B Prmtg Pauh mengambil inisiatif untuk menghebahkan perkara ini bagi membantu promosikan perniagaan beliau . Diharap tuan/puan dapat hebahkan tentang bengkel kereta ini kepada rakan rakan sekitar Prmtg Pauh ! Bantulah perniagaan bumiputera.

Berikut adalah kandungan email sahabat kita :

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sekadar info untuk kawan kawan yang ingin servis / repair / upgrade / wideband tuning dll . Saya dan rakan telah membuka sebuah workshop yang beralamat di 388 Permatang Tengah , 13500 Permatang Pauh , Seberang Perai . Untuk makluman pomen yang akan membuat kerja di workshop ini adalah bekas joki/pomen kancil_curut . Dengan ini diumumkan bahawa saya dan rakan saya tiada kena mengena lagi dengan [u]abimaju[/u] . Disini saya sertakan no telefon untuk rujukan anda semua .

Murat @ bro M = 0125613988
*anda boleh call dia utk tanya pasal nak repair/servis/upgrade

** Anda nak beli sparepart sendiri ka ? minyak sendiri ka ? No problem ... beli saja ... no problem ok...bayar upah pasang saja...Diharap anda semua dapat membantu utk memajukan perniagaan kami .

Bersama sama ini saya sertakan peta utk ke worksop kami !


*klik pada gambar utk besarkan

No comments:

Post a Comment

Popular Posts